fbpx

Uloga osobnog i kondicijskog trenera

Modul 1

Početak modula

Uskoro novi termin modula

Trajanje modula

Trajanje: 2 vikenda
Broj sati: 20 sati

Preostalo mjesta

Ograničen broj polaznika
Preostalo još 8 mjesta

Nastava i materijali

Redovna i multimedijska nastava
Skripta i prezentacije

O modulu

 Na kraju ovog modula polaznik će razumijeti profesionalna ograničenja trenera fitnesa, buduće trendove i zahtjeve koji se podstavljaju pred njih, razumjeti osnovne razlike između prezentacijskih vještina i vještina javnog nastupa te razumijeti primjenu u praksi, znati će na koji način prezentirati vlastite kompetencije (znanja i vještine) timu stručnjaka, suradnika kolega, te sportašima, primjeniti tehnike, vještine i alate potrebne za izradu te iznošenje same prezentacije, primjeniti tehnike, vještine i alate potrebne za pripremu i izvođenje javnog nastupa, govora ili motivacijskog govora te koristiti osnovne tehnike potrebne za kontrolu anksioznosti u svrhu poboljšanja izvedbe u javnom govoru i/ili prezentaciji.

Ishodi učenja

Profesionalna ograničenja i odgovornosti

Budući trendovi i zahtjevi ispred osobnog i kondicijskog trenera

Suradnja s ostalim stručnjacima

Javni nastup

Uvod u Kineziologiju

Mogućnosti trajnog stručnog usavršavanja

Razvoj karijere

Za koga je ovaj modul

Ovaj modul služi trenerima koji će povremeno u svojoj praksi održavati ili već održavaju predavanja, govore i edukacijske radionice grupama ljudi od 6 i više polaznika. Cilj modula je upoznati polaznika s osnovnim prezentacijskim tehnikama, pravila i alatima, te unaprijediti prezentacijske vještine kao i vještine govorništva. Svaki polaznik modula imati će precizne i primjenjive alate za izradu prezentacije, ali i prezentaciju iste svojoj publici. Pravila prezentiranja predstavljena u ovoj radionici predstavljena su na praktičan i primjenjiv način u skladu s potrebama polaznika.

Koristeći znanja i vještine ove radionice, svaki će polaznik u budućnosti znati kako unaprijediti svoja predavanja, te prenijeti željenu poruku jasno i učinkovito.

Također, polaznici će steći osnovna znanja i vještine u pisanju životopisa, motivacijskog pisma, natječaja za posao i vještine za razgovor za posao.

Prijava na modul Uloga osobnog i kondicijskog trenera

    Cijena modula

    800,00 kn

    Svi polaznici na kraju modula dobivaju certifikat o sudjelovanju.

    Za certifikat se ne polaže ispit.

    Modul je dio programa usavršavanja za osobnog i kondicijskog trenera.