Vladimir Pavlinović
Diplomirao 2008. god. na Kineziološkom fakultetu u Splitu (usmjerenje Osnovne kineziološke transformacije), a od 2013. god. je i licencirani Crossfit Lvl 1 trener. Za vrijeme studiranja radi kao Taekwondo trener u TKD klubu Marjan u Splitu, nositelj je crnog pojasa 2. Dan. Od 2009. god bio je zaposlen u Fitness centru Joker kao trener, 2014.…
Matija Jelić

Metodika treninga s opterećenjem

Diplomirao 2016. godine na Fitnes učilištu, smjer Instruktor fitnesa u teretani, gdje trenutno pohađa program usavršavanja za Osobnog i kondicijskog trenera. Radi kao voditelj manjeg fitnes studija, osobni trener, trener u grupama i EFM (Efficient Training Method) kettlebell instruktor. Uz dugogodišnje bavljenje fitnesom, gdje je i na natjecateljskoj razini ostvario nekoliko zapaženih uspjeha, dobar dio…
Tomislav Gluhak, prof.

Metodika treninga s opterećenjem

Rođen u Zagrebu 1979. god. gdje završava osnovnu i srednju školu. Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Licencirani Bosue, TRX, Power Plate, Viper i EMS trener. Radi kao osobni trener više od 15 godina sa svim dobnim skupinama. Područje rada, kondicijska priprema, dijagnostika, rehabilitacija, korekcija. Od 2013. godine dio je predavačkog tima Fitnes učilišta.

Filip Sabol, mag.cin.

Metodika treninga s opterećenjem

Magistar kineziologije s usmjerenjem kondicijska priprema sportaša. Student poslijediplomskog doktorskog studija kineziologije na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu – smjer: kinantropološka antropologija, biomehanika i motorička kontrola u sportu i vježbanju. Završen smjer Funkcionalni trening u sportu i fitnesu (MM). Višegodišnje iskustvo u vođenju individualnih i grupnih treninga. Sudionik brojnih radionica, istraživanja i konferencija iz područja kineziologije.
Filip je koordinator edukacije i dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2017. godine.

Bruno Lazinica, mag.cin.

Principi vježbanja, fitnesa i zdravlja

Diplomirao na Kineziološkom fakultetu 2015. godine. Višegodišnje iskustvo u vođenju nogometnih treninga za mlađe dobne kategorije. Trenutno je student postdiplomskog doktorskog studija na Kineziološkom fakultetu s usmjerenjem iz kineziološke kinantropologije i biomehanike. Autor je brojnih znanstvenih i stručnih radova.
Bruno je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2016. godine.

ALMA BUNIĆ, dipl. ing. preh.teh.

Prehrana

Završila je Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu. Završeno stručno usavršavanje za Wellness managera, fitoterapeuta te terapeuta biorezonacom. Završila je i početni stupanj makrobiotike te drži predavanja na temu veganske prehrane. Voditelj je i osnivač škole za Prehrambenog savjetnika. Drži radionice na području sirovojelstva i sirove hrane, tematske edukacije za širu populaciju i sportaše s iskustvom preko 10 godina u izradi jelovnika za osobe koje žele regulirati tjelesnu težinu, osobe s određenim zdravstvenim problemima te po krvnim grupama.Redovito sudjeluje kao edukator na području sportske prehrane. Radi sa sportašima grupno i pojedinačno. Često gostuje u medijima kao stručnjak nutricionist. Alma je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2017. godine.

Mirna Radojičić, prof.

Planiranje grupnog fitnesa uz glazbu

Profesorica kineziologije i Reebok master trainer. Od 1999. god radi kao instruktor u Aerobik centru ”Mgm” te od 2004.god. predaje i u internoj ”pačić” školi za edukaciju instruktora. Stalni je prezenter na Reebok Body Art konvenciji te na ostalim konvencijama u Hrvatskoj (Osijek, Split). 2007.godine postaje vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu predavajući na kolegijima Atletika i Rekreacija. Trenutačno radi kao profesor redovne nastave tjelesne i zdravstvene kulture u II.Gimnaziji u Zagrebu.
Mirna je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Igor Čerenšek, mag.psych.

Komunikologija

Diplomirao psihologiju na University of Minnesota u SAD-u 2007. Hrvatski Olimpijac iz Atene 2004. godine. Hrvatski reprezentativac u plivanju gotovo 10 godina, višestruki državni rekorder i prvak. Na studiju se usmjerio na stres managenet, savjetovanje, wellbeing, komunikaciju i psihologiju sporta, te je nekoliko godina za redom svrstan na dekanovu listu najuspješnijih studenata
Igor je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Ana Matejak, prof.

Metodika grupnog fitnesa uz glazbu

Diplomirana profesorica kineziologije, licencirana TRX SPORT MEDICINE instruktorica te licencirana ZUMBA fitness instruktorica. Reebok ambasadorica, suradnica Men’s Health časopisa za područje fitnessa, organizatorica internacionalne BODY ART aerobics convention. Prezenterica na mnogim domaćim i stranim konvencijama.
Ana je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Zlatan Spiridonović, prof.

Stručni voditelj grupnog programa

Profesor kineziologije, juniorski reprezentativac Hrvatske u biciklizmu, profesionalni kazališni plesač s trenerskim iskustvom preko 20 godina. U svojoj karijeri usavršavao se kao trener grupnih programa uz glazbu, te kao fitnes i osobni trener. Između ostalog licencirani je TRX, Bosu, Zumba, Spinning, kao i Kettlebell level 1 i Strength&conditioning trener. Sustavno se usavršava na seminarima i radionicama u zemlji i inozemstvu.
Također je vlasnik tvrtke Spika sport d.o.o. specijalizirane za fitness management.
Zlatan je suosnivač i dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Asja Petersen

Voditelj programa za instruktore Pilatesa

Asja Petersen je verificirani međunarodni Pilates instruktor i edukator. Ujedno je i pokretač trenda vježbanja autentične Pilates tehnike u Hrvatskoj i vlasnica studija s najdužom tradicijom vježbanja Pilatesa kod nas. U 30. godina rada stekla je znanje i vještine, te iskustvo koje prenosi mladim kolegama i trenerima. Edukator specifičnog sistema treninga, koji stavlja Focus na funkcionalnost tijela i efikasnost pokreta.
Asja je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Davor Emeršić, prof.

Metodika kardiorespiratornog treninga

Profesor Kineziologije, dopunska stručna kvalifikacija za rad u osnovnim kineziološkim transformacijama – fitnes. Na Kineziološkom fakultetu se posvetio pisanju stručnih i znanstvenih radova. Radi u Play fitness centru kao osobni trener i licencirani TRX Group Suspension trener. Radi povremeno kao vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu na predmetu OKT. Član je skupštine HUFZ.
Davor je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Marija Andrijašević, dipl. ing.

Životni stil - upravljanje i promjene

Diplomirala na Prehrambeno Biotehnološkim fakultetu 2006., apsolventica na Kineziološkom fakultetu – odjel za izobrazbu trenera (smjer fitness). Radi kao Fitness group direktor kao i koordinator grupnih programa u Vita fitness and Spa (te lokacijama Hypo, City fitness te Aquila Vip – prvi korporativni fitness u Hrvatskoj). Dugogodišnji instruktor grupnih programa te certificirani insruktor trx, bosu, zumba b1…. Organizator brojnih konvencija, workshopova, aerobic marathona te je također međunarodni fitness prezenter.
Marija je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Prof. dr. sc. Stjepan Heimer

Principi vježbanja fitnesa i zdravlja

Redoviti profesor u trajnom zvanju fiziologije sporta i sportsko-rekreacijske medicine na Kineziološkom fakultetu  Sveučilišta u Zagrebu. Sudionik u brojnim znanstvenim istraživanjima iz područja kineziologije i fiziologije sporta, a posebno u istraživanjima o utjecaju sportsko-rekreacijskih aktivnosti na psihosomatski status i zdravlje odraslih. Potaknuo i vodio više znanstvenih projekata Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta iz područja fiziologije sporta i javnog zdravstva. U zemlji i inozemstvu objavio više od 150 znanstvenih i stručnih radova.
Stjepan je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Mario Valentić, prof.

Životni stil - upravljanje i promjene

Mario je po struci profesor fizičke kulture sa stručnim usmjerenjem “Fizička priprema sportaša”. Već dugi niz godina sastavni i neizostavni dio fitness i body & mind scene u regiji, ali i jedan od najznačajnih promotora zdravog života u Hrvatskoj. Licencirani je instruktor Pilatesa i osobni kondicijski trener; sudionik brojnih domaćih i stranih konvencija, seminara fitness kampova i radionica.
Mario je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Marko Črljenec, prof.

Metodika treninga s opterećenjem

Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje Osnovne kineziološke transformacije (Fitnes). Certificirani CrossFit Level 1, CrossFit Kids i CrossFit Movement and Mobility trener. Trenutno radi kao affiliate manager i glavni trener u CrossFit Superbia i osobni trener. Organizator nekoliko natjecanja u funkcionalnom fitnessu, te se i sam redovito natječe na CrossFit natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.
Marko je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

Marija Jurina, mag. cin.

Planiranje grupnog fitnesa uz glazbu Metodika treninga Pilatesa

Rođena 07.05.1986., u Zagrebu. Magistra kineziologije s usmjerenjem fitnes. Od početka studija je demonstrator na kolegiju Aerobika te se uz studij usavršava na raznim fitnes konvencijama i kongresima u Hrvatskoj i izvan granica te radeći u fitnes centrima. Licencirani je TRX trener, FloDance i WalkExercise trener. Nakon što je diplomirala dobiva naziv vanjskog suradnika na Kineziološkom fakultetu za aerobiku i grupne programe, kao i na Stručnom studiju za izobrazbu trenera u Zagrebu. Marija je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2014. godine i predaje na programima za instruktore Pilatesa i grupnog fitnesa uz glazbu.

Mirna Hajnic, mag. cin.

Metodika grupnog fitnesa uz glazbu

Diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje Fitnes. Natjecateljski se bavila akrobatskim rock’n’rollom te je kao član reprezentacije Republike Hrvatske sudjelovala na svjetskim i europskim prvenstvima te je sa svojim plesnim partnerom, kao i u sklopu juniorske i seniorske formacije, osvajačica mnogih medalja. Uz studij, usavršava se radom u raznim Fitnes centrima te na konvencijama u Hrvatskoj i inozemstvu.
Mirna je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2014. godine.

Tomislav Biščan, prof.

Metodika treninga s opterećenjem

Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu s usmjerenjem iz kondicijske pripreme sportaša. Bivši klizački reprezentativac, rekreativno zainteresiran za gimnastiku i borilačke vještine. Dugogodišnji je kondicijski trener Hrvatske reprezentacije u umjetničkom i sinkroniziranom klizanju, a kada nije na ledu, radi kao osobni fitnes i kondicijski trener sa brojnim sportašima i rekreativcima u svom centru Training Spot. U slobodno vrijeme pohađa edukacije, seminare i radionice te uživa u svakodnevnom usavršavanju.
Tomislav je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2016. godine.

Jozo Grgić, mag. cin.

Metodika treninga s opterećenjem

Magistar kineziologije s usmjerenjem iz kondicijske pripreme sportaša i American College of Sports Medicine Certified Personal Trainer. Autor znanstvenih radova objavljenih u Journal of Fitness Research i Journal of Strength & Conditioning Research. Vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu na predmetu Teorija i metodika treninga.
Jozo je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2015. godine.