Programi osposobljavanja su temeljni programi edukacije u fitnesu i prvi korak za sve one koji žele raditi u fitnes industriji. Svi programi osposobljavanja koje provodi Fitnes učilište verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u radnu knjižicu. Nakon uspješno položenog završnog ispita polaznicima se dodjeljuje uvjerenje o osposobljavanju. Završetkom programa osposobljavanja u Fitnes učilištu polaznici stječu pravo na upis u europski registar trenera.

 

U ponudi učilišta u Rijeci trenutno su tri programa osposobljavanja:

teretana fitnes učilište

Instruktor fitnesa u teretani

Upišite program za instruktora fitnesa u teretani i postanite verificirani instruktor. Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuje se u radnu knjižicu.

fitnes učilište instruktor uz glazbu

 

Instruktor grupnog fitnesa uz glazbu

Program edukacije za instruktora grupnog fitnesa uz glazbu verificran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuje se u radnu knjižicu.

Instruktor Pilatesa

Pilates djeluje na tijelo kombinirajući tehnike disanja s posebnim istezanjem. Za razliku od drugih oblika vježbanja, Pilates predstavlja metodu usmjerenu na poboljšanje baze tijela (core-a) čineći tijelo fleksibilnije i jače. Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i upisuju se u radnu knjižicu.

  • Je li vam ovo pomoglo?
  • Da   Ne