fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Željka Vuger, 404 agencija

404 je nezavisna komunikacijska agencija iz Zagreba. U njihovom nagrađivanom timu su stručnjaci iz raznih područja komunikacije. Najveći tim na tržištu rješava poslovne izazove klijenata pružanjem brojnih usluga — od odnosa s javnošću, digitalnih komunikacija, contenta, digitalnih kreativnih rješenja, performance marketinga do izrade web stranica i aplikacija. Njihovi mnogi projekti, eventi, kao i klijenti govore sami o njihovoj kvaliteti i iskustvu. 

Željka Vuger je account manager u agenciji 404 u kojoj radi više od 4 godine i brine o digitalnim potrebama klijenata kao što su Adidas, The Coca-Cola Company, Zagrebačka pivovara i FOX. Tijekom godina radila je na nagrađivanim kampanjama i digitalnim strategijama za brojne domaće i inozemne brendove. U slobodno vrijeme prati trendove na društvenim mrežama i voli putovati. 

 

DRUŠTVENE MREŽE I FITNES

Vladanje društvenim mrežama za potrebe marketinga postala je prava znanost. Sve više možete vidjeti razvoj tih platformi i kako se nudi nebrojeno mnogo mogućnosti čiji se rezultat u konačnici može pratiti analitikom koju nude. Je li to sve teško pratiti i što zaista možemo iskoristiti iz ove ponuđene besplatne tehnologije? Odgovore imaju najbolji stručnjaci za marketing u Hrvatskoj. Oni će vam zasigurno odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz društvene mreže, marketing i naravno kako to sve uklopiti u fitnes.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Koje mogućnosti nude društvene mreže
  • Što zapravo znače svi parametri u statistici društvenih mreža
  • Kako sve to primjeniti u fitnes industriji
  • Kako se približiti korisnicima društvenih mreža i privući ih da postanu korisnici vaše usluge

DVORANA 1

PETAK

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb