fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Aleksandar Miketa

Aleksandar Miketa viši fizikalni terapeut, diplomirao je sa temom “Rehabilitacija sportaša nakon rupture prednjeg križnog ligamenta”.
Nositelj je crnog pojasa 3. Dan Takemusu Aikido, osnivač i glavni instruktor Takemusu Aikido kluba Rijeka. Nacionalni instruktor za Ground Force Method i Senior Kettlebell instruktor pri Strength Matters organizaciji. Od 2015. godine predavač na Fitnes učilištu na programu za instruktora fitnesa u teretani. Sretno i veselo oženjen te zajedno sa suprugom vodi Centar Miketa.
Svoje znanje nadopunjuje stalnim edukacijama, kojima broj ni ne stane u ovaj opis. Radionice potkrepljuje raznim zanimljivim informacijama, „sitnicama“ koje su često krucijalne za rezultat.

Ako još niste, definitivno je vrijeme da posjetite i njegove radionice na kongresu.

PROGRAMIRANJE TRENINGA NA OSNOVU KARAKTERA

Jeste li ikada radili trening koji Vam nije bio izazovan ili zabavan. Trenirali ste ali niste vidjeli neki veći napredak? Iako je program bio napisan od vrhunskog stručnjaka ali ipak nije zapalio iskru u nama. Naš centralni živčani sustav je odgovoran za sve procese u našem tijelu. Neurotransmiteri u našem mozgu će definirati koje stvari želimo, želimo ali i koje možemo.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Naučiti o osnovnim karakterima
  • Kako na osnovu osobnosti kreirati trening
  • Kako izabrati trening
  • Koju ulogu ima motivacija

DVORANA 2

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb