fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Aleksandar Miketa

Aleksandar Miketa viši fizikalni terapeut, diplomirao je sa temom “Rehabilitacija sportaša nakon rupture prednjeg križnog ligamenta”.
Nositelj je crnog pojasa 3. Dan Takemusu Aikido, osnivač i glavni instruktor Takemusu Aikido kluba Rijeka. Nacionalni instruktor za Ground Force Method i Senior Kettlebell instruktor pri Strength Matters organizaciji. Od 2015. godine predavač na Fitnes učilištu na programu za instruktora fitnesa u teretani. Sretno i veselo oženjen te zajedno sa suprugom vodi Centar Miketa.
Svoje znanje nadopunjuje stalnim edukacijama, kojima broj ni ne stane u ovaj opis. Radionice potkrepljuje raznim zanimljivim informacijama, „sitnicama“ koje su često krucijalne za rezultat.

Ako još niste, definitivno je vrijeme da posjetite i njegove radionice na kongresu.

EXPLOSIVE KETTLEBELL – BALISTIČKI KETTLEBELL TRENING

 Kettlebell vježbe se mogu podijeliti u dvije glavne kategorije: balističke i statičke vježbe (eng.ballistic & grind), njih je moguće kombinirati u komplekse koji se mogu povezivati serijski ili lančano. Što zapravo donosi kreativne i zabavne treninge koji klijenta stimuliraju za ndaljnji rad. Balističke vježbe trebaju biti brze, precizne, eksplozivne i višezglobne. Mogu služiti kao priprema za aktivaciju CNS-a ili samostalni trening u svrhu poboljšanja brzine, eksplozivnosti te mišićne i kardiorespiratorne izdržljivosti. Forma je krucijalna za ovakav tip treninga inače dolazi do ozljeda. Ukoliko želite proširiti svoje znanje o bazičnim tehnikama kroz neke jedinstvene novitete u kettlebell treningu dođite na radionicu.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Pravilno poziciniranje za balistički kettlebell trening
  • Koje su varijacije kettlebell zamaha
  • Progresiju od zamaha do trzaja
  • Kako navedeno implementirati u treningu

DVORANA 2

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb