fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Đurđica Mostarčić

Jedno od noviteta na kongresu Fitnes učilišta svakako je pogled iz perspektive računovodstvenog stručnjaka. Ove godine dovodimo vam našu dragu Đurđicu Mostarčić – Dudi, koju i sami često nazivamo spasiteljicom. Na 4. kongresu Fitnes učilišta moći ćete joj postaviti sva pitanja koja vas zanimaju oko pokretanja i vođenja posla. 1994. godine osnovala je, danas uspješnu tvrtku, DUDI SPEED d.o.o. za knjigovodstvene usluge i porezno savjetovanje u kojoj i danas radi kao direktor za gotovo stotinu klijenata.
Omiljen je predavač među poduzetnicima radi lakoće prijenosa informacija koje su poduzetnicima od iznimne važnosti.
Vrlo jasna u izlaganju, s ogromnom željom da prenese svoja znanja, potvrđuje svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti te neprofitne i proračunske organizacije.

 

KAKO POKRENUTI FITNESS BUSINESS

Vrlo aktualna tema u Hrvatskoj je samozapošljavanje ili otvaranje svog vlastitog posla. Ono što mnogima predstavlja problem je nepoznavanje naizgled komplicirane i dugotrajne procedure te papirologije koja stoji iza svega. To je čest razlog odustajanja od ostvarivanja ove želje mnogim pojedincima.
Na ovoj radionici saznajte sve odgovore na pitanja koja vas muče o zakonodavstvu.
Bez straha postavite sva pitanja osobi koja već dugo godina postoji tu za mnoge poduzetnike i obrtnike. Kako sama Dudi kaže: „Ima netko tko brine.“ te tako svojim klijentima daje slobodu i vrijeme da unaprjeđuju svoje poslovanje bez da se obeshrabre i izgube u bespućima zakona, propisa i dokumentacije.
Želite se odvažiti na taj iskorak i imate odličnu ideju, ovo je radionica za vas!

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Koji su modeli poslovanja
  • Je li zaista cijela procedura toliko komplicirana
  • Koje se zamke kriju u pojedinim modelima poslovanja
  • Apsolutno sve što sudionike zanima o pokretanju posla

DVORANA 1

PETAK

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb