fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Igor Čerenšek

Diplomirao psihologiju na University of Minnesota u SAD-u 2007. Hrvatski Olimpijac iz Atene 2004. godine. Hrvatski reprezentativac u plivanju gotovo 10 godina, višestruki državni rekorder i prvak.
Radi s brojnim profesionalnim sportašima, klubovima i reprezentacijama, međutim nije se limitirao samo na sport već je od 2010. godine započeo svoj rad s ljudima iz opće populacije, iz svijeta managementa te s brojnim hrvatskim i svjetskim korporacijama. Igor je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine.

 

KAKO VODITI KLIJENTA KROZ PROCES PROMJENE

Kaže Igor: “Otkrijte što je to što vas motivira da budete takvi kakvi jeste sad i što vas motivira da budete kakvi želite biti u budućnosti. Bitno je promisliti i o tome  koje su negativne posljedice “pozitivne” promjene koju želite postići.”

Iako je promjena često željena ona podrazumijeva žrtvu, prilagodbu, rad i strpljenje. U sklopu ovog predavanja saznat ćete otkuda sve može doći motivacija za promjenom kod vašeg vježbača, kako ju dodatno osnažiti i kako je zadržati u trenucima kad ne ostvarujemo željene rezultate. Koja je uloga pojedinca poput trenera u tom procesu te kako svojim odnosom i alatima Mentalnog Treninga može podržati osnaživanje klijenta, saznajte u sklopu ovog kratkog i vjerujem inspirativnog predavanja.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Što je promjena i što podrazumjeva 
  • Koji su alati potrebni za nastanak promjene
  • Kako primjeniti informacije s radionice u radu s vašim vježbačem
  • Kako sudjelovati u poticanju na promjenu vašeg vježbača
  • Kako zadržati stećenu promjenu i ne vratiti se na prijašnji obrazac

DVORANA 1

PETAK

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb