fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Jennifer Glumac

Veliki dio života kontinuirano provodi u sportu i svijetu fitnessa i sportske rekreacije. Jennifer je apsolvent na smjeru Fizička priprema sportaša. Certificirana međunarodna instruktorica Pilatesa već 10 godina, s iskustvom vođenja treninga preko 15 godina. Urednica je kolumne, dugogodišnji predavač na području Pilatesa, organizatorica mnogobrojnih konvencija. Svoje znanje kontinuirano usavršava i nadopunjuje na mnogim konvencijama i radionicama u Hrvatskoj i u inozemstvu (London, New York, Toronto,…). 2009. godine otvara svoj vlastiti studio AEROBIC I PILATES STUDIO ENERGY FIT, a od 2015. je u timu predavača Fitnes učilišta u Rijeci.

YOGA BLOCK U PILATESU

Gledajući Pilates metodu možemo ju definirati i kao ”full-body” trening koji se izvodi po sistemu balansa svih mišićnih skupina na tijelu pri čemu se koristi vlastito tijelo i različiti rekviziti kako bi se povećale i poboljšale motoričke sposobnosti.
Dobra fleksibilnost povećava elastičnost mišića, te se samim time povećava mobilnost svih zglobova na tijelu, odnosno omogućuje se veći opseg kretnji u samim zglobovima.
Balans je vrlo često zanemarena komponenta iako je jednako važan kao i snaga, izdržljivost, mobilnost i fleksibilnost.
Naglasak radionice je kako u osnovnim vježbama metode upotrijebiti yoga blok u svrhu razvoja dvije motoričke sposobnosti – fleksibilnosti i balansa.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Zašto koristiti yoga block u Pilatesu
  • Kako koristiti yoga block za razvoj fleksibilnosti i ravnoteže
  • Kako lako sami možete osmisliti nove vježbe uz yoga block
  • Kako osmisliti trening i koje vježbe se mogu izvesti u stojećoj poziciji

DVORANA 1

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb