fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Marko Črljenec

Metodičar bez premca usmjeren na kvalitetu. Profesor kineziologije, usmjerenje Osnovne Kineziološke Transformacije (Fitnes). Certificirani CrossFitLevel 3, CrossFit Kids i CrossFit Movement & Mobility trener. Trenutno radi kao affiliate manager i trener u CrossFit Varaždinu u sklopu TTS sportskog centra te kao predavač na Fitnes učilištu. Uz to je i učitelj skijanja te posjeduje brojne certifikate neformalne edukacije iz područja fitnessa. Organizator nekoliko natjecanja u funkcionalnom fitnessu, te se i sam redovito natječe na CrossFit natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Committed to Excellence!

MET-CON

Metabolic Conditioning treninzi vrlo su popularni u grupnim oblicima funkcionalnog treninga. Vrlo su efikasni u unaprijeđenju mišićne i kardiovaskularne izdržljivost kroz kratke i intenzivne treninge sastavljene od osnovnih vježbi primjerene svima. Met-Con treninzi zapravo su hibrid cirularnih i intervalnih oblika treninga koji kroz trening mišićne izdržljivosti istodobno razvijaju i kardiovaskularne sposobnosti.

Sudionici će dobiti uvid u potencijale ovakvog oblika treninga, mogućnosti realizacije i načine programiranja, odraditi jedan takav trening programiran na licu mjesta nakon kojeg će slijediti kratka analiza i zaključak.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Što obuhvaća trening poput Metaboic Conditioninga
  • Koje su mogućnosti
  • Kako planirati Met-Con trening
  • Kako izgleda praktičan primjer treninga
  • Kako analizirati trening

DVORANA 1

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb