fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Petar Jurina

Kroz svoje dugogodišnje iskustvo u fitness marketingu, Petar se susreo s raznim izazovima i problemima s kojima se susreće većina trenera i vlasnika fitnes centara. Prethodno znanje i iskustvo koje je stekao u marketingu pomoglo mu je da pronađe rješenje za te situacije. Najviše svog vremena posvetio je izgradnji i jačanju branda Basic Gym One-a

Kroz rad s velikim brojem trenera primijetio je jedan od najčešćih problema s kojim se sureću – kako stvoriti jak brand, pozicionirati se na tržištu i privući više klijenata. Kako bi im pomogao i pružio podršku, Petar je pokrenuo FitnessBEAM – agenciju koja pruža pomoć svima koji žele svoj posao u području fitness-a podići na veću razinu i izbjeći pogreške koje taj proces usporavaju.

Trenutno surađuje s trenerima i vlasnicima fitnes centara iz regije, ali i ostatka svijeta koji žele unaprijediti svoje poslovanje, a između kojih se ističu Steve Maxwell, Marino Bašić, activ5, PLX Dubai.

 

Committed to Excellence!

KAKO IZGRADITI SVOJ BRAND

Želite li biti samo „jedan od“ brendova u današnjem svijetu fitnesa ili želite saznati kako se izdvojiti i (p)ostati uspješan i prepoznatljiv? Petar Jurina će na temelju već podužeg iskustva iz marketinga u fitnesu dati kljućne detalje, kako bi uštedili vrijeme i što jasnije znali koji su postupci potrebni u brendiranju.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Što je brand i koji su temelji branda?
  • Kako kreirati i ispričati priču vašeg branda?
  • Tko ste vi i zašto ste drugačiji?
  • Tko su vaši klijenti i zašto SVI nisu vaši potencijalni klijenti?

DVORANA 1

PETAK

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb