fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Petar Jurina

Petar Jurina je osnivač Fitness Business Akademije kroz koju je do sada pomogao više od 80 trenera da grade uspješno i profitabilno poslovanje.
Njegove prodajne, marketinške i poslovne metode prepoznali su i koriste neki od najuspješnijih fitness poduzetnika i trenera (Steve Maxwell, Marino Bašić…) te još mnogo trenera i fitness centara iz regije i svijeta kojima pomaže u razvoju njihovog poslovanja.
Osim kroz vlastito iskustvo, svoje znanje konstantno nadograđuje kroz edukacije i mentorstva od vodećih svjetskih stručnjaka u svijetu fitness poslovanja.

Committed to Excellence!

Sve što trebate znati o online treningu!

Petar Jurina govoriti će o revoluciji u fitness poslovanju u našoj regiji, jedan dio te revolucije zasigurno su i online treninzi. Usmjeriti će Vas o tome što je bitno za usluge pružanja online treninga, kako uopće krenuti i na koji način i gdje plasirati svoje usluge online treninga.

“Moj zadatak i strast u ovom poslu je podizanje poslovanja na razinu više i pronalaženje rješenja za probleme na koje treneri sami nemaju rješenje ili odgovor.” – Petar Jurina

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Istine i mitovi online treninga
  • 3 modela provođenja online treninga
  • Što je bitno, a što nije za uslugu online treninga!
  • 4 najbolje platforme za online trening

DVORANA 1

PETAK

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb