fbpx
fitnes uciliste logo

Proslavi s nama!

polleosport logo za kongres

Sudjeluj u darivanju Fitnes učilišta i Polleo sporta!

PRAVILA SUDJELOVANJA

– Prije sudjelovanja u darivanjima, molimo Vas proučite Pravila Nagradnih darivanja.

– Darivanja priređuje i organizira Fitnes učilište.
– Darivanja se provode u svrhu promocije. Odnosi se na teritorij Republike Hrvatske.

– Poklone koje će utvrditi Fitnes učilište i Polleo Sport ne mogu se zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Dobitnik prihvaća uvjete darivanja i obveze koje iz njega proizlaze.

– Pravo sudjelovanja u darivanju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj te su korisnici društvene mreže Facebook i Instagram, osim zaposlenika Fitnes učilišta i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

– Izbor dobitnika vrši se putem aplikacije za nasumični odabir dobitnika. Ime dobitnika bit će objavljeno na Facebook i Instagram stranici Fitnes učilišta u okviru objave nakon unaprijed određenog kraja nagradnog darivanja.

– Fitnes učilište će odrediti način preuzimanja nagrade, a koji može biti dostavom. Dobitnici će biti pozvani u inboks Facebook ili Instagram stranice Fitnes učilišta javiti podatke za dostavu nagrade.Ti podaci bit će proslijeđeni Polleo Sport-u kako bi paket bio poslan.

– Dobitnici darivanja ne mogu zahtijevati poklone u većim količinama ili drukčije poklone od onih koji su navedeni od strane Fitnes učilišta u svakom pojedinom darivanju. Sudjelovanjem u darivanju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

– Pogrešno ili nepotpuno sudjelovanje nevažeće je i ne daje pravo na poklon. Fitnes učilište i Polleo Sportne snosi odgovornost ako poklon ne bi mogao biti isporučen dobitniku, uslijed razloga koji su van njihovog utjecaja. Fitnes učilište pridržava pravo da iz darivanja ukloni i diskvalificira sav uvredljiv i neprimjeren sadržaj po vlastitoj procjeni.

– Sudjelovanjem u ovom darivanju, sudionici su suglasni da se njihovo ime, lik, fotografija ili iskustvo, ovisno što se traži u pojedinom sudjelovanju, mogu od strane Fitnes učilišta objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom, video materijalu i na društvenim mrežama, bez ikakvih ograničenja.

– Voditelj obrade osobnih podataka koje sudionici dostave tijekom nagradnog darivanja je Fitnes učilište. Dana 25.05.2018. godine na snagu je stupila General Data Protection Regulation
(GDPR) – Regulativa koja uređuje područje zaštite osobnih podataka. Za vrijeme trajanja darivanja s podacima sudionika i dobitnika Fitnes učilište će se odnositi s povećanom pažnjom i iste koristiti u svrhu objave dobitnika i dostave poklona. Slijedom navedenog nakon provedenog darivanja podaci će se obrisati. U slučaju dodatnih pitanja sudionici se mogu obratiti Fitnes učilištu. Sudjelovanjem u darivanju sudionik također daje suglasnost da
Fitnes učilište može njegove osobne podatke pohraniti u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Po završetku darivanja ta se suglasnost može povući u svakom trenutku.

– Darivanje se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Fitnes učilište nije odgovorno, odnosno koje nije moglo spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu darivanja biti obaviješteni putem službene stranice darivanja. Instagram i Facebook nisu odgovorni za promociju niti imaju veze s istom te ih se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Instagram i Facebook ni na koji način ne sponzoriraju ili upravljaju darivanjem, niti je isto na bilo koji način povezano s Instagramom i Facebookom. Sve informacije i nagrade osigurava Fitnes učilište.

10 GODINA Fitnes učilišta

PRAVILA SUDJELOVANJA

GIVEAWAY
Fitnes učilište i Polleo Sport te svaki mjesec daruju posebnim slavljeničkim paketom!
Proslavi s nama!
Darivanje traje do utorka (27.12.2022. do 14:00), a sve što treba za sudjelovanje je:

 

 

1. Lajkaj objavu
2. Zaprati Fitnes učilište i Polleo Sport
3. U komentaru označi osobu koja te potaknula na zdraviji stil života?‍♀️?

 

 

U darivanju imate priliku osvojiti poklon paket u kojem je:

Vitamin C Complex, 90 kapsula

Cooking Spray, Coconut Oil, 250 ml

Zobene pahuljice, sitne, 500 g

Polleo Sport Cocoa Powder, 250 g

Polleo Sport Peanut Butter, 450 g

Pea and Rice Protein, 454 g

 

 


*Objava novog vlasnika/ce ovog paketa će biti u utorak (27.12.2022.) nakon 14:00. Nakon što odaberemo pobjednika igra se zatvara
*Dobitnik se objavljuje samo na profilu Fitnes učilište I OD VAS ĆE SE TRAŽITI SAMO ADRESA ZA SLANJE, KONTAKT BROJ, IME I PREZIME. Molimo nemojte davati svoje brojeve kartica niti bili kakve druge informacije.*

SRETNO!