fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Asja Petersen

Predavač Pilates tehnike na Fitnes učilištu, vlasnica jednog od najuspješnijih centara u regiji, trenerica sa preko 30 godina radnog iskustva. Članica hrvatske body-building reprezentacije. Vodila je grupne programe u sklopu projekta “Keeping NATO fit” u Nizozemskoj. U Milanu se licencira za Pilates Instruktora te dolazi natrag u Zagreb gdje otvara svoj centar. Radi kao trenerica sa hokejašima Medvešćaka, braćom Sinković te surađuje sa najpoznatijim stručnjacima iz svijeta biomehanike kralježnice kao sto su prof. Stuart McGill, Rebecca Leone te mnogi drugi.
Surađuje sa raznim ustanovama za postavljanja standarda za buduće fitnes trenere.
Asja Petersen…” U zadnjih 7-8 godina moj najveći interes lezi u prenošenju znanja mladim generacijama trenera i instruktora. Silno me veseli kad mogu pomoći u postavljanju dobrih temelja na koje ce onda moći, ovisno o interesima, dodavati svoja iskustava“

FOCUS POINT U PILATESU I YOGI

Radionica FocusPoint tehnike namijenjen je prvenstveno trenerima i instruktorima Pilatesa i joge koji su uvidjeli nužnost i važnost uvođenja promjena u obje tehnike kako bismo ih uskladili s kriterijima koji jamče sigurnost i učinkovitost za zdravlje naših polaznika.
Obje tehnike imaju svoje skrivene zamke koje su relativno slične tj. nastaju iz istih razloga. Dvije su skupine vježbača naročito izložene riziku od povreda: vrlo fleksibilni i mobilni vježbači, a u drugu skupinu spadaju rigidni, nefleksibilni i nemobilni vježbači. Razgovarat ćemo o tome kako možemo raditi i s jednom i drugom skupinom u okviru grupnih treninga.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Koje su promjene nužne u tehnikama Pilatesa i Yoge
  • Kolika je važnosti pravilnog i jasnog komuniciranja s vježbačima
  • Koje su modifikacije vježbi adekvatne u pojedinom trenutku
  • Koja su rješenja za siguran i dobar trening

DVORANA 1

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb