fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Asja Petersen

Asja Petersen je verificirani međunarodni Pilates instruktor i edukator, jedan je od predavača na Fitnes učilištu, gdje predaje Pilates tehniku. Ujedno je i pokretač trenda vježbanja autentične Pilates tehnike u Hrvatskoj i vlasnica studija s najdužom tradicijom vježbanja Pilatesa kod nas. Usavršavala se učeći od četiri od ukupno osam pripadnika Prve generacije Pilates instruktora (stručnjaka koji su tehniku učili direktno od Josepha H. Pilatesa). Prisustvuje na svim relevantnim međunarodnim Pilates konvencijama i radionicama, redovna i interaktivna na seminarima profesora Stuarta Mc Gilla Liebensona.
Asja kontinuirano održava edukacije na međunarodnim konvencijama i educira mlade naraštaje trenera, te je cijeli profesionalni vijek provela je u svijetu vrhunskog sporta i fitnessa. Savjeti i iskustvo koje Asja posjeduje su zlata vrijedni, zato nemojte propustiti njenu radionicu!

Motivacija klijenta TIPS&TRICKS. Kako privući, zadržati i motivirati klijenta da dođe na trening 1500puta

Radionica namijenjena svim fitness trenerima, naročito onima koji vode treninge Pilatesa i joge, ali i onima koje vode treninge razvoja funkcionalnih sposobnosti. Svrha ove radionice je postaviti jasnije temelje i kriterije pri odabiru temeljnih obrazaca kako bismo maksimalno iskoristili vrijeme i postigli željene rezultate. Razgovarati ćemo i o jasnoj i efikasnoj komunikaciji s klijentima, pozabaviti se s problemima koje susrećemo u radu i vođenju treninga grupnih programa.
Često se praksa i teorija ne poklapaju, pa ćemo vidjeti u kojim slučajevima su potrebni kompromisi te na koje načine možemo koristiti regresije i progresije određenih vježbi i tako zadržati željeni ritam treninga.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Znati postaviti jasne temelje i kriterije pri odabiru temeljnih obrazaca
  • Kako komunikaciju prilagoditi klijentu
  • Kako pronaći najbolje rješenje koji se javljaju kod vođenja grupnih programa
  • Načini korištenja regresije i progresije u određenim vježbama kako bi zadržali željeni ritam treninga

DVORANA 2

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb