fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Damir Laštre

Prof.kin. Damir Laštre, diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu na usmjerenju Osnove kineziološke transformacije OKT i Nogomet (UEFA A licenca). Predavač je na Fitnes učilištu u Splitu, voditelj je fitness centra Joker iz Splita i stručni suradnik Arena sport centra iz Mostara (BIH). 

Područje njegova interesa su kondicijska priprema sportaša, rehabilitacija sportskih ozljeda i funkcionalni treninzi.

Radi kao osobni kondicijski trener s mnogobrojnim vrhunskim sportašima i reprezentativcima iz različitih sportova.

Osnivač je SMART FIT TRAINING-Functional Strength Training sustava. Certificirani “Functional Strength Coach CFSC by Mike Boyle” te organizator brojnih seminara iz različitih područja fitnesa. Ove godine je osobno primio poziv Mike Boyla u MBSC studio u Bostonu te preuzeo zastupništvo u regiji upravo za  CFSC certifikaciju. 

Samo u proteklih godinu dana imao je priliku upoznati i učiti od Kevin Carra, Marca Sancheza, Sue Falsone, Dan Johna, Dymitry Klokova, poslušati razne tečajeve poput James FitzGerald- OPEX te mnogih drugih. Zato iskoristite priliku i poslušajte što Damir ima za podijeliti s vama.

SMARTFIT TRAINING

I ove godine budite na radionici Damira Laštre. Saznajte što je SMARTFIT FUNCTIONAL STRENGTH TRAINING!
Program temeljen na kvalitetnom i efikasnom pokretu kojim ćete ukloniti tipične tegobe u mišićima, kralježnici i zglobovima vaših vježbača. Poboljšajte funkcionalnost tijela i držanje, optimalno oblikujte tijelo te sustavom progresije i regresije pronađite, za vas ili vašeg vježbača, najbolje vježbe koje će unaprijedi  jakost, poboljšati izvedbu i u konačnici zdravlje. Dođite i pogledajte na koji način provesti kvalitetan trening u grupi bilo da ste početnik, utrenirana osoba ili profesionalni sportaš.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Kako izgleda SmartFit trening 
  • Više o metodologiji SmartFit treninga
  • Kako praktično provesti SmartFit trening
  • O analizi treninga i imati priliku raspraviti sve nedoumice te postaviti pitanja

DVORANA 2

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb