fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Mirna Radojičić

Profesorica kineziologije i Reebok master trainer. Od 1999. god radi kao instruktor u Aerobik i fitnes centrima.  Stalni je prezenter na konvencijama u Hrvatskoj. 2007.godine postaje vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu predavajući na kolegijima Atletika i Rekreacija. Trenutačno radi kao profesor redovne nastave tjelesne i zdravstvene kulture u II.Gimnaziji u Zagrebu.
Mirna je dio predavačkog tima Fitnes učilišta od 2012. godine te je od tada sudjelovala u provođenju nastave za 13 generacija polaznika. To iskustvo u kombinaciji sa zaraznim i veselim karakterom naše Mirne, oduševit će vas na radionici koju vam sprema.

NOVI KONCEPTI U GRUPNIM TRENINZIMA

Najveće promjene u provođenju treninga u fitness industriji se događa upravo kod grupno vođenih programa. Od raznih trendova, metoda, rekvizita, principa vođenja, ali i do promjene zahtjeva samih vježbača.Potrebno je veliko predznanje da bi se trener/instructor mogao svakodnevno nositi s raznim zahtjevima koji su stavljeni pred njega. Što se točno promijenilo i je li to pozitivna promjena, govorit će i demonstrirati praktično, Mirna Radojičić i Ana Matejak. Saznajte jeste li na pravom putu i dođite na radionicu.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • Kako koncipirati sat prateći trendove na siguran način
  • Prepoznati i razlikovati stare i nove postavke grupnih programa
  • Koje kompetencije treba posjedovati današnji instruktor grupnih programa
  • Kako prilagoditi program s obzirom na cilj, broj polaznika i uvjete rada

DVORANA 1

SUBOTA

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb