fbpx
fitnes uciliste logo

Partner kongresa

polleosport logo za kongres

Mislav Skrepnik

Mislav Skrepnik je bivši natjecatelj u bodybuildingu kojeg je upravo taj sport potaknuo na rad s ljudima u području fitnessa te samoedukaciju u području nutricionizma. Nakon certificiranja za fitnes trenera na Fitnes učilištu upisao je Kineziološki fakultet sa usmjerenjem kineziterapije i šestogodišnju školu za tjelesno orijentiranu psihoterapiju. Uz individualne treninge drži grupne treninge koji integriraju kineziterapiju sa bodybuildingom te radi u psihijatrijskoj bolnici na odjelu za poremećaje u hranjenju. Nakon uvodnih 5g vegetarijastva iz etičkih razloga se prebacio na veganstvo 2014.g. Trenutno ima 5g. iskustva u svakodnevnom radu sa veganima i osnivač je najveće hrvatske facebook grupe: „Snaga bilja grupe za promociju biljne prehrane, suosjećanja prema životinjama i održivog načina života.

 

FITNESS I VEGANSTVO

Sve češće možemo naići na informacije o veganskom načinu života te njegovom pozitivnom utjecaju na okoliš, zdravlje i životinje. Smatramo da trener vrijedi više ako može riješiti više problema i ciljeva svojih klijenata, a sve je veći broj klijenata koji razmišljaju o biljnoj prehrani. Iz trenerskog kuta gledanja bilo bi olakšavajuće kada bi netko sa iskustvom izdvojio ono najbitnije u vezi odabira namirnica, nabavke namirnica, cijena, izrade obroka, sastava i omjera makronutrijenata, praktičnih recepata i primjera planova biljne prehrane, ali i psiholoških motiva te izazova kroz koje ljudi prolaze kad odaberu veganski način života.
Na kraju predavanja će biti omogućeno kratko vrijeme za postavljanje pitanja za one koji su se već preispitivali o tematici ili bili postavljeni u poziciju preispitivanja.

Na ovoj radionici saznat ćete:

  • motive iza odabira veganskog načina života
  • potencijalne prednosti biljne prehrane za zdravlje
  • osnove biokemije i metabolizma bjelančevina
  • primjere biljnih izvora makro i mikronutrijenata
  • konkretne best buy opcije namirnica
  • primjere visokoproteinskih planova biljne prehrane
  • primjere sportaša vegana

DVORANA 1

PETAK

Lokacija

Vita Fitness & SPA

Adresa: Riječka ulica 10, Zagreb