fbpx
fitnes uciliste logo

5. članak:

Vježbanje za krhke i vrlo stare osobe

“Prednosti povezane s redovitim tjelesnim vježbanjem i tjelesnim aktivnostima doprinose zdravijem i neovisnom životnom stilu, što uvelike poboljšava funkcionalnu sposobnost i kvalitetu života za najbrže rastući segment naše populacije.”

  • Sposobnost vježbanja krhkih i vrlo starih.

  • Utjecaj bolesti povezanih s dobi na KV odgovore u vježbanju

  • Vježbanje za krhke i vrlo stare osobe.

  • Preporuke

Za preuzimanje petog članka kliknite ovdje:

ČESTITAMO VAM NA UPORNOSTI!

Današnja lekcija je posljednja od pet lekcija u seriji „Vježbanje za starije“

POGODNOSTI KOJE SE OSTVARUJU UPISOM NA FITNES UČILIŠTE:

Polaznici Fitnes učilišta čine, s predavačima i zaposlenicima, “community” Fitnes učilišta koji služi razmjeni novih spoznaja, relevantnih istraživanja te kao sigurno mjesto za informiranje o temama iz područja fitnesa, zdravlja, ali i ostalih područja vezanih za obavljanje posla instruktora, primarno komunikacijskim kanalima kao što su kampanje, zatvorene grupe i web stranica.

Upisom na Fitnes učilište ostvaruje se pravo na popuste za sve formalne i neformalne edukacije u organizaciji Učilišta, ali i za one u organizaciji nekog od partnera Učilišta.

Polaznici su u izravnom kontaktu s brojnim (potencijalnim) poslodavcima, a uz to dobivaju i redovne informacije o ponuđenim radnim mjestima i stanju na tržištu rada.

Istaknuti polaznici imaju priliku promocije kanalima Fitnes učilišta, a oni koji zarade “Certificate of excellence” prvi dobivaju informacije o otvorenim radnim mjestima i preporuku ravnatelja.

NE PROPUSTITE!

Upisi u novu generaciju su u tijeku.

Zamislite da svaki dan odlazite na posao sa smiješkom, da od onoga što možda smatrate hobijem možete stvoriti karijeru!

Natječaj se otvara dva puta godišnje.

Programi Fitnes učilišta pružaju fitnes stručnjacima, entuzijastima, ali i onima koji tek razmišljaju o tome da se pridruže fitnes zajednici, priliku da njihovu ljubav prema fitnesu pretvore u koristan set vještina koje će moći koristiti kako bi pomogli drugima.

 

Dakle:

  • Ako ste vježbač ili zaljubljenik u fitnes koji želi od hobija napraviti posao
  • Ako već imate trenerskog iskustva
  • Ako razmišljate o promjeni karijere ili
  • Samo želite naučiti kako pravilno vježbati

… programi Fitnes učilišta su Vaša odskočna daska prema boljem razumijevanju fitnesa, znanju kako ga podučavati te vještini da Vaše znanje pretvorite u konkretne rezultate.