fbpx

Maser

Maser

Završetkom programa osposobljavanja za masera i stjecanjem diplome Fitnes učilišta vaš put prema pružanju visokokvalitetne, potrebama i željama usmjerene masaže tek kreće. Bez obzira jeste li već iskusni u masaži ili se tek planirate upustiti u svijet masaže, stjecanje ove međunarodno priznate diplome, odobrene od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, vaš je prvi korak. Po završetku programa osposobljavanja za masera moći ćete ponuditi uslugu klasične ručne masaže te masaže usmjerene na optimiziranje sportske izvedbe, smanjenje rizika od ozljeda i pomoć u rehabilitaciji ozljeda mekog tkiva.

UVJETI UPISA:

• završena srednja škola
• liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova masera (liječnički pregled u medicini rada)

Redovna nastava sastoji se od teorijskih predavanja, vježbi i prakse koja se izvodi u prostorima Fitnes učilišta ili u nekoj drugoj ustanovi koja ima uvjete opisane u programu. Rad polaznika na praktičnoj nastavi nadzire mentor.

Nastava će se odvijati  subotom i nedjeljom.

Program traje oko 3 mjeseca.

1. Osnove anatomije, fiziologije i dermatologije

2. Osnove masaže

3. Tehnike klasične ručne masaže

4. Osnove higijene

5. Osnove komunikacije i poslovnog bontona

6. Zaštita na radu

7. Praktična nastava

*Napomena: program se izvodi samo u Zagrebu:

915,79 € za obročno plaćanje (kartice: Diners max. 12 rata i American Express max. 6 rata, općom uplatnicom do 4 rate)
783,06 € za jednokratno gotovinsko plaćanje


Školarina uključuje:
nastavu i konzultacije, nastavne materijale, dodatne on line materijale, ispite iz nastavnih predmeta te polaganje završnog ispita (1. izlazak).

POGODNOSTI KOJE SE OSTVARUJU UPISOM:

Polaznici Fitnes učilišta čine, s predavačima i zaposlenicima, “community” Fitnes učilišta koji služi razmjeni novih spoznaja, relevantnih istraživanja te kao sigurno mjesto za informiranje o temama iz područja fitnesa, zdravlja, ali i ostalih područja vezanih za obavljanje posla instruktora, primarno komunikacijskim kanalima kao što su kampanje, zatvorene grupe i web stranica.

Upisom na Fitnes učilište ostvaruje se pravo na popuste za sve formalne i neformalne edukacije u organizaciji Učilišta, ali i za one u organizaciji nekog od partnera Učilišta.

Polaznici su u izravnom kontaktu s brojnim (potencijalnim) poslodavcima, a uz to dobivaju i redovne informacije o ponuđenim radnim mjestima i stanju na tržištu rada.

Istaknuti polaznici imaju priliku promocije kanalima Fitnes učilišta, a oni koji zarade “Certificate of excellence” prvi dobivaju informacije o otvorenim radnim mjestima i preporuku ravnatelja.

NAKON ZAVRŠETKA PROGRAMA POLAZNIKU SE DODJELJUJE:

• Uvjerenje o osposobljenosti za obavljanje poslova masera
• Diploma Fitnes učilišta


STEČENO ZVANJE SE UPISUJE U RADNU KNJIŽICU!

Diploma učilišta i uvjerenje

Upis u radnu knjižicu

Radni nalozi i nastavni sadržaj

Podrška nakon edukacije

Multimedijski sadržaj

Tiskani priručnici

Međunarodno priznata diploma

Podrška pri zapošljavanju

Popusti na formalne i neformalne edukacije

Program se ne pokreće ukoliko se ne upiše dovoljan broj polaznika