Logo +1

Prvo privatno fitnes učilište u Republici Hrvatskoj!

 

Naša vizija

Fitnes učilište želi doprinijeti podizanju kvalitete i standarda usluge u fitnes industriji kroz razvoj vrhunskih kadrova i njihovo motiviranje na trajno stručno usavršavanje.

Naša misija

Postati vodeća ustanova za obrazovanje stručnjaka u fitnesu pružanjem edukacije koja razvija kompetencije u skladu s potrebama tržišta rada, sa vrhunskim interaktivnim učenjem uz predane i iskusne nastavnike te kroz jedinstveni spoj teorije i prakse kako bi svaki polaznik bio u stanju pružiti kvalitetnu i odgovornu uslugu u fitnesu.

Vrijednosti

STRAST ZA PRUŽANJEM EDUKACIJE
IZVRSNOST U SVIM ASPEKTIMA DJELOVNJA
OSIGURANJE KVALITETE NA NAJVIŠEM NIVOU
INTEGRITET U POSLOVANJU

Vrste edukacija

Programi osposobljavanja predstavljaju temelj obrazovanja kroz koje polaznici uče i usvajaju osnovne kompetencije za obavljanje poslova jednostavnijeg stupnja složenosti te ne zahtjevaju predhodno stečeno znanje. Fitnes učilište trenutno nudi četiri programa osposobljavanja. više…

Programi usavršavanja zahtjevaju određeo predznanje te predstavljaju nastavak edukacije nakon osposobljavanja pripremajući polaznike za složenije poslove. Programi usavršavanja podjeljeni su na module koje je moguće odvojeno upisati.

Specijalizacije su kraći programi koji polaznike specijaliziraju za određene poslove unutar prethodno stečenog zvanja. Za programe specijalizacije dobro je imati osnovna predznanja.

Kroz seminare i radionice učilište nastoji promovirati cjeloživotno obrazovanje u području fitnesa kako bi svi koji rade u ovoj industriji ostali u korak sa razvojem struke.

Međunarodno priznati

Fitnes uciliste certificate

Ravnatelj

Matija Dunaj, prof.

Ravnatelj Fitnes učilišta

Diplomirani profesor kineziologije, smjer OKT-Fitnes i licencirani ACSM Health Fitness Specialist. Član je American College of Sports Medicine te suosnivač i glavni tajnik Hrvatske udruge za fitnes i zdravlje. Sudionik velikog broja seminara i konvencija iz područja fitnesa i obrazovanja u zemlji i inozemstvu.

Želiš postati dio tima? Prijavi se za mentorstvo.

Ime i prezime*

Email*

Priložite svoj CV*

Poruka

Što je mentorstvo i koga tražimo?

Mentorstvo je postupak u kojem iskusna osoba pomaže manje iskusnoj osobi kod snalaženja u nekoj novoj radnoj okolini. Mentor prije svega mora biti motiviran za pomaganje drugima, imati razvijene vještine aktivnog slušanja i postavljanja pitanja, prepoznavanja i davanja pohvale, ohrabrenja i poticaja. Tražimo diplomirane kineziologe sa minimalno tri godine radnog iskustva u fitnesu te da su trenutno uključeni u rad nekog fitnes centra.

Koristi mentorstva

  • umrežavanje s ljudima iz struke
  • popusti na edukacije Fitnes učilišta
  • rad na stručnim projektima
  • mogućnost napretka do predavača
  • profesionalni razvoj
  • suradnja s liječnicima

“Committed to excellence”

  • Je li vam ovo pomoglo?
  • Da   Ne