fbpx

Odluka o izvanrednom roku završnog ispita za sve polaznike starijih generacija

fitnes uciliste favicon

Upravno vijeće Fitnes učilišta donijelo je odluku o izvanrednom roku završnog ispita za sve polaznike starijih generacija kojima je rok za završetak učilišta bio do kraja 2019. godine.

U Splitu i Rijeci ispit će se održati 21.ožujka (subota), dok će se u Zagrebu održati 22. ožujka (nedjelja). Točno vrijeme i lokacija održavanja završnih ispita biti će objavljeni u tjednu prije završnog ispita.

Uvjeti za izlazak ostaju nepromijenjeni. Potrebno je:
– položiti preostale kolokvije, predati Dnevnik prakse te podmiriti troškove školarine (oni polaznici koji to još nisu napravili)
– napraviti online prijavu završnog ispita
– podmiriti troškove ponovnog izlaska na završni ispit (ovisno o dijelu ispita koji je ostao nepoložen – polaznici kojima je ovo 1. službeni izlazak ne plaćaju završni ispit)
– predati popunjenu prijavnicu ispitivaču na sam dan ispita

Polaznici koji još nisu položili kolokvije, to mogu napraviti na ispravcima kolokvija koji će se održati 08. ožujka (neovisno o broju preostalih nepoloženih kolokvija). Online prijavu kolokvija potrebno je napraviti do srijede do 12.00 sati u tjednu održavanja ispravaka. Također, polaznici koji nisu podmirili svoje školarine do kraja, to trebaju napraviti do termina ispravka kolokvija.

Za što bolju pripremu za završni ispit, na korištenje ćete dobiti naš novi LMS (Learning Management System). Kako biste mogli koristiti dodatne nastavne materijale, pratiti obavijesti te napraviti prijavu kolokvija i/ili ispita, potrebno je napraviti prijavu. Za prijavu koristite puno ime i prezime te mail koji inače koristite za komunikaciju s učilištem. Prijavu napravite ovdje.

Polaznici koji su nastavu odslušali prije duljeg vremena mogu kupiti nove, revidirane priručnike Fitnes učilišta. Cijene možete pronaći na LMS-u pod “Cjenik dodatnih usluga”.

Na raspolaganju su Vam i usmene konzultacije srijedom, uz prethodnu najavu na [email protected]. Prof. Filipu Sabolu se možete obratiti i mailom u slučaju dodatnih pitanja vezanih uz gradivo.

Kako bi svi polaznici dobili ovu informaciju, molimo Vas da proširite vijest među kolegama.

Podsjećamo da ste prema Ugovoru o školovanju, Članak 6., dužni podmiriti svoje financijske obaveze prema Fitnes učilištu.

Tu smo za dodatna pitanja,