fbpx

Krešimir Rusak

Rođen u Zagrebu, gdje je završio i Višu trenersku školu na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, s usmjerenjem Višeg Fitness trenera te diplomirao iz masaže i samomasaže u Fitnessu. Educirao se na različitim dodatnim tečajevima iz masaže (Yumeiho terapeut) te je zbog svojeg znanja i kvalitete kao masera jedno vrijeme bio i asistent primjene masaže u sportu na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu iz usmjerenja Kineziterapija. Također je bio i maser prve Hrvatske olimpijske atletske reprezentacije, dok su mu u Sportskom parku Mladost u Zagrebu, gdje je radio kao maser, na masažu dolazili brojni vrhunski olimpijski sportaši, od atletičara, odbojkaša, plivača do vaterpolista i dr..
Trenutno radi kao maser francuske reprezentativke u stolnom tenisu, Marie Migot i češke olimpijke iz stolnog tenisa, Hane Matelove.

Masažom se bavi od svoje 17. godine, te u istoj ima preko 30 godina iskustva.
Fitnes treninzima je posvećen veći dio svog života, tako da je upoznat s planiranjem i programiranjem treninga Tabate, HIIT-a, Bodyweight-a i Crossfit-a.
U zadnjih 5 godina se bavi edukacijom drugih iz područja masaže, a zbog njegovog znanja i iskustva educira druge ljude u nekoliko škola za obrazovanje odraslih iz područja masaže.
Zaposlen je i kao stručni suradnik za aktivno starenje pri Matici umirovljenika Hrvatske.