fbpx

Krećemo s implementacijom ISO standarda u poslovanju!

Implementacija Sustava upravljanja kvalitetom proizvoda i usluga (ISO 9001:2015) i Sustava upravljanja informacijskom sigurnošću (ISO 27001:2013) na Fitnes učilištu

 

Ponosni smo što krećemo s implementacijom ISO standarda u naše poslovanje zahvaljujući sredstvima HAMAG-BICROa za lokaciju Zagreb.

Fitnes učilište, ustanova za obrazovanje odraslih, teži uspostavljanju određene razine kvalitete i upravljanja informacijskom sigurnošću te konstantnom održavanju i unapređenju istih.

Da bi se taj cilj postigao, nužno je implementirati „sustav upravljanja kvalitetom“ kao i „sustav upravljanja informacijskom sigurnošću“ što podrazumijeva formalan sustav upravljanja koji će se koristiti kako bi ustanova unaprijedila i ojačala svoje djelovanje.

Svrha tih sustava je podizanje kvalitete rada i osiguranje dosljednosti djelovanja, kao i povjerenje korisnika usluga. Svaki sustav upravljanja kvalitetom i informacijskom sigurnošću ima jasno i specifično definirana očekivanja koja ustanova treba ispuniti. Implementacijom ovih sustava želi se pružiti jamstvo kvalitete i sigurnosti svim dionicima kojih se tiče djelovanje Fitnes učilišta.

Cilj implementacije je iniciranje promjena i aktivnosti usmjerenih na unapređenje rada ustanove te kako bi se svim zainteresiranim dionicima pružilo povjerenje i osigurala vjerodostojnost, odnosno kako bi oni mogli očekivati kvalitetnu uslugu u skladu s dogovorenim standardima.

ISO 9001:2015 je najpoznatiji sustav upravljanja i najprimjenjiviji ISO sustav. To je standard (norma) koji postavlja zahtjeve za sustav upravljanja kvalitetom i puno je više od modela za upravljanje i poboljšanje organizacije koji u središtu ima rizike i upravljanje rizicima.

To je izvrstan okvir za dugoročni uspjeh i zadovoljstvo kupaca.

Podaci o projektu

Kod projekta: KK.03.2.1.14.0253

Naziv poziva: Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)

Posredničko tijelo razine 1 (PT1): Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja

Posredničko tijelo razine 2 (PT2): Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije

Početak provedbe: 20.01.2020.

Kraj provedbe: 20.04.2021.

Trajanje provedbe (mjeseci): 15

Podaci o korisniku

Prijavitelj: FITNES UČILIŠTE

Jedinstveni broj prijavitelja: 44156250039

Adresa: Avenija Dubrovnik 15 Pav 7, Zagreb

E-pošta: [email protected]

Telefon: +385 016521265

Odgovorna osoba: MATIJA DUNAJ

Informacije o troškovima

Ukupni prihvatljivi troškovi (HRK): 78.330,00

Ukupna bespovratna sredstva (HRK): 66.580,50

flag_yellow_low

Europska unija
Zajedno do fondova

fitnes uciliste logo u boji
prijavi se za blog
blog prijava na newsletter

Autor intervjua

Povezani blogovi