fbpx

“Atmosfera na Fitnes učilištu je prilično ugodna i to se reflektira na naš odnos s polaznicima” Mirna Hajnic

Otvoren je natječaj za upis u novu generaciju polaznika Fitnes učilišta. Zato je idealno da nakon svih intervjua s polaznicima napravimo intervju s voditeljicom tajništva Mirnom Hajnic. Kako nakon svake edukacije napravimo ankete o zadovoljstvu naših polaznika, imamo pisane dokaze da su polaznici više nego zadovoljni radom tajništva.

1. Mirna kako objašnjavaš visoku razinu zadovoljstva polaznika?

Kao prvo, radna atmosfera na Fitnes učilištu je prilično ugodna, čak i u stresnim periodima. Mislim da se to reflektira na naš odnos s polaznicima. Drugo, trudimo se biti suprotnost ozloglašenim ‘tetama iz referade’ te polaznicima pristupano opušteno, sa smiješkom i željom da im zaista izađemo u susret i pomognemo. U trenutcima njihovih upisa, razredbenih postupaka ili ispita, kada su pod pritiskom ili uplašeni, mislim da to puno znači. Isto tako, od samog početka komunikacije s njima dajemo im do znanja da nam se bilo kad mogu obratiti za pomoć, a na upite se trudimo odgovarati maksimalno brzo.

2. Što najviše zanima buduće polaznike?

Polaznike najviše zanima razredbeni postupak, što je razumljivo – testiramo i ocjenjujemo njihova znanja i vještine. Neki su prilično preplašeni, no na samom razredbenom postupku ih vrlo brzo opustimo tako da sve prođe bezbolno te iz dvorane izlaze nasmiješeni. Nakon toga, tu su upiti o dokumentaciji, uvjetima plaćanja i provođenju nastave što detaljno mogu vidjeti na linkovima.

3. Izdvoji najsimpatičniju situaciju ili pitanje s kojim si se susrela prilikom prijava za edukaciju?

Uvijek mi je simpatično i inspirativno vidjeti osobu, koja iako više nije u cvijetu mladosti, odluči slijediti svoje snove i promijeniti život. Tako smo imali pedesetogodišnje ekonomiste, trgovce, poduzetnike koji nakon godina rada u određenoj struci odlučuju postati instruktori. Uvijek se posebno trudimo ohrabriti ih i dati vjetar u leđa.

4. Opiši tipičan dan u tajništvu Fitnes učilišta.

Nakon silne strke i zbrke koju smo imali s kongresom Fitnes učilišta, došli su i upisi. To u ovo vrijeme godine izgleda nekako ovako: prvih sat vremena odgovaranje na mailove, zatim priprema natječaja, provjera mailova polaznika koji se šalju putem našeg sustava, provjera sustava i update podataka, te naravno, puno upita putem telefonskih poziva. Također, dogovaramo i održavamo sastanke za potencijalne polaznike kojima je draži razgovor ‘oči u oči’, a ponedjeljkom i petkom se cijeli tim okuplja na sastancima na kojima dogovaramo operativne i projektne zadatke.

5. Službeno smo otvorili natječaj no primali smo prijave tijekom cijele godine zar ne?

Tako je, prijave stižu tijekom cijele godine putem obrasca za online prijavu, no najveći broj prijava ipak dođe nakon što se objavi službeni natječaj. Prijave su neobavezujuće pa pozivam sve zainteresirane da ju bez straha ispune i saznaju dodatne informacije.

6. Što bi savjetovala potencijalnim budućim polaznicima i svima koji još možda razmišljaju da li bi upisali Fitnes učilište?

Potencijalne polaznike uglavnom muči razredbeni postupak, no, nema razloga za strah. Svatko tko ima imalo predznanja, čita naše blogove, riješi koji put kviz znanja Fitnes učilišta te dobije liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti ne treba brinuti. Na razredbenom postupku se susrećemo s raznim razinama predznanja, ali naš predavački kadar svojim znanjem metodike poučavanja do samog završetka nastave pripremi sve polaznike na ono što dolazi na kraju, a to je završni ispit.  ?

Ako se dvoume iz bilo kojeg drugog razloga, savjetujem da pročitaju intervjue s polaznicima – tamo će sigurno dobiti neke od odgovora na pitanja, a možda i motivaciju da upišu Fitnes učilište. Ako se odlučite na upise, vodite računa o pravovremenoj predaji dokumentacije, a vrijeme kratite čitanjem naših blogova.

 

Za sva dodatna pitanja – tu smo!

prijavi se za blog
blog prijava na newsletter

Autor bloga

Marija Jurina, mag. cin.

Magistra kineziologije sa usmjerenjem fitnes. Od početka studija je demonstrator na kolegiju Aerobika te se uz studij usavršava na raznim fitnes konvencijama i kongresima u Hrvatskoj i izvan granica te radeći u fitnes centrima. Nakon što je diplomirala dobiva naziv vanjskog suradnika na Kineziološkom fakultetu za aerobiku i grupne programe, Stručnom studiju za izobrazbu trenera u Zagrebu te predavača na Fitnes učilištu na odjelu za edukaciju instruktora grupnih programa uz glazbu. Privatni trener, trener raznih grupnih programa te certificirani WalkExercise, TRX i FloDance trener sa praktičnim iskustvom jedanaest godina.

Povezani blogovi

  • rema ACSM-u (2), funkcionalni fitnes definiran je kao oblik treninga koji koristi jakost za unaprjeđenje ravnoteže, koordinacije, proizvodnje sile, sn...

  • Bol je evolucijsko nasljeđe koje ima za funkciju da nas upozori na nered u sustavu. Slično kao i lampica na autu koja odjednom zasvijetli. Bol je ne...

  • Prekomjerna tjelesna težina i pretilost karakterizirani su visokim postotkom masne mase u odnosu na nemasnu masu te su povezani s velikim brojem kroni...