fbpx

Sve dugujem svojoj mentorici Janine Pereira

Janine je Master Trainer za Piloxing. Ovaj vikend ćemo imati priliku družiti se i  njom na Fitness&Aerobic Campu Vodice. Počela je kao vježbač i zadala cilj kako će i ona jednog dana biti prezenter. Kakav  stil života promovira i što prenosi svojim polaznicima edukacje, pročitajte u nastavku.

1. Odakle sva strast za zdrav i aktivan život koji vodiš i promoviraš?

Od malena sam bila zainteresirana za sport, za fitnes i samim time za vježbe koje pogoduju zdravlju pojedinca. Tako sam se počela usavršavati, iskušavati razne metode treniranja, polaziti edukacije i tečajeve. Uživala sam sudjelovati na fitnes eventima kao polaznik i zadala si kao cilj da ću jednog dana se okušati i kao prezenter.
2. Kako je došlo do toga da ti se svidio Piloxing i da postaneš master trener?
Jedan dan dok sam još istraživala fitnes programe online, naišla sam na Piloxing. Pomislila sam si kako je drugačiji od ostalih programa. Jedinstveni spoj boxa, Pilatesa i plesa u jednom programu me oduševio i odmah sam se zaljubila. Tako sam se prijavila na prvu moguću radionicu za certificiranje. Nakon toga sam organizirala prvi Master Class na Gibraltaru. To je bio jedinstven događaj za mene u kojem sam uživala. Nakon toga mi se obratila Mia Smith, moj mentor, ohrabrila me da postanem Piloxing Master trener. Sve dugujem njoj.
3. Što želiš da polaznici tvojih edukacija nauče od tebe? Što želiš da im zauvijek ostane u praksi?
Želim da nauče o važnosti tjelesne aktivnosti. Ali jako je bitno da zapamte da se bez obzira na kompleksnost ili opterećene koje svladavaju na treningu, moraju zabavljati.
4. Što ćemo moći vidjeti u Vodicama na Vašem treningu? Nestrpljivo očekujemo Vašu energiju.
Podijelit ću svoj entuzijazam. Želim vam dati puno motivacije za rad s vježbačima.

prijavi se za blog
blog prijava na newsletter

Autor bloga

Marija Jurina, mag. cin.

Magistra kineziologije sa usmjerenjem fitnes. Od početka studija je demonstrator na kolegiju Aerobika te se uz studij usavršava na raznim fitnes konvencijama i kongresima u Hrvatskoj i izvan granica te radeći u fitnes centrima. Nakon što je diplomirala dobiva naziv vanjskog suradnika na Kineziološkom fakultetu za aerobiku i grupne programe, Stručnom studiju za izobrazbu trenera u Zagrebu te predavača na Fitnes učilištu na odjelu za edukaciju instruktora grupnih programa uz glazbu. Privatni trener, trener raznih grupnih programa te certificirani WalkExercise, TRX i FloDance trener sa praktičnim iskustvom jedanaest godina.

Povezani blogovi

  • rema ACSM-u (2), funkcionalni fitnes definiran je kao oblik treninga koji koristi jakost za unaprjeđenje ravnoteže, koordinacije, proizvodnje sile, sn...

  • Bol je evolucijsko nasljeđe koje ima za funkciju da nas upozori na nered u sustavu. Slično kao i lampica na autu koja odjednom zasvijetli. Bol je ne...

  • Prekomjerna tjelesna težina i pretilost karakterizirani su visokim postotkom masne mase u odnosu na nemasnu masu te su povezani s velikim brojem kroni...