fbpx

Sparta je mjesto pozitivnih emocija – Zdravko Zebec, Sparta Gym

Vrlo posjećen fitnes centar Sparta Gym inovativan je od prvog radnog dana. To su prepoznali i korisnici kojih je svakim danom sve više. A ne sumnjamo da će upravo ovih dana biti gužva.

Njihova široka ponuda i usluga kreira se po želji njihovih vježbača i o tome se trude voditi brigu. Tamo nema pojedinaca, oni su Sparta Gym.

1. Sparta Gym ima jedinstven i praktičan koncept funkcioniranja. O čemu se radi?

Sparta Gym je multifunkcionalna dvorana namijenjena prvenstveno rekreaciji pojedinca, građana. Nadalje, dvorana služi za pripremu pojedinca ili grupe koji se ozbiljnije bave sportom kao amateri, a jedan manji dio kao profesionalci.

Samim time smo interesantni “ozbiljnijim trenerima” koji imaju uredno registrirana poduzeća i za svoje usluge koje im pojedinci uredno plaćaju uredno izdaju račune, ostvaruju prihod, plaćaju doprinose i ostale obveze prema državi i na kraju sebi plaću, dohodak.

Pojedinac, građanin u 1546 m2 u svako doba dana može računati na dovoljan broj sprava vježbanje, opreme i dodatnih rekvizita koje želi koristiti za bilo koji oblik treninga bez čekanja na red. Ujedno, parkirno mjesto za automobil, motor ili bicikl je u cijeni članarine.

“Ozbiljni treneri” u Sparta Gym-u imaju partnera, investitora koji ulaže u opremu koja osigurava uvijete za provođenje određenih ciljeva.

2. Na koji način pratite želje i potrebe svojih korisnika?

Želje i potrebe korisnika pratimo kroz informaciju koju aktivni i nektivni članovi ostavljaju u komunikaciji na recepciji, putem e pošte, kroz komunikaciju putem društvenih mreža i putem trenera.

3. Zadržavanje korisnika je jedno od gorućih pitanja svakog vlasnika i voditelja centra. Zašto je Vaš postotak dugogodišnjih članova tako visok?

Cilj je postići win-win kombinaciju. Korisnik se mora osjećati najmanje dobro kao mi ili kao pobjednik. Na taj način se borimo za pojedinca jer znamo da će se on tako boriti za nas. Netko to čini svojim ostankom, netko to čini svojim odlaskom.

4. Tko može postati Sparta trener?

Sparta trener može postati osoba koja razumije zašto je odabrala to zanimanje. Trener sadašnjosti i budućnosti ima uredno otvorenu tvrtku npr. za poboljšanje kondicije, imaju adekvatnu stručnu spremu, uredno prijavljuju svoja primanja i klijentima izdaje račune.

Sparta Gym im je interesantan zbog otvorenost, brze reakcije na sve moguće prijedloge, situacije i želje da napreduju i razvijaju se na zadovoljstvo i klijenta, i trenera i Sparta Gym-a.

5. Koliko su važni popratni sadržaji i ponuda uz treninge i trenažere?

Popratni sadržaji su dodatan prihod Gym-a i ne smije ih se zanemariti.

6. Što je bitno da svaki ”Spartanac” zna?

Svaki Spartanac zna da je dolaskom u Sparta Gym došao na mjesto pozitivnih emocija.

prijavi se za blog
blog prijava na newsletter

Autor bloga

Marija Jurina

Marija Jurina, mag. cin.

Magistra kineziologije sa usmjerenjem fitnes. Od početka studija je demonstrator na kolegiju Aerobika te se uz studij usavršava na raznim fitnes konvencijama i kongresima u Hrvatskoj i izvan granica te radeći u fitnes centrima. Nakon što je diplomirala dobiva naziv vanjskog suradnika na Kineziološkom fakultetu za aerobiku i grupne programe, Stručnom studiju za izobrazbu trenera u Zagrebu te predavača na Fitnes učilištu na odjelu za edukaciju instruktora grupnih programa uz glazbu. Privatni trener, trener raznih grupnih programa te certificirani WalkExercise, TRX i FloDance trener sa praktičnim iskustvom jedanaest godina.

Povezani blogovi