fbpx

Želimo obnoviti Mojo kako bi svi bili spremni za novu sezonu i izazove Dagmar Rohr & Marija Andrijašević

Marija Andrijašević i Dagmar Rohr su nepobjedivi tim. Tim koji je u Hrvatskoj vodeći za organizaciju fitness i aerobic događanja. Vrlo smo ponosni što poznajemo Dagmar i Mariju koja je dio tima predavača na Fitnes učilištu, te što ćemo i ove godine na 10. Fitness&Aerobic Campu u Vodicama biti prisutni da  podržimo ovu ”must” konvenciju. Jer i mi želimo obnoviti svoj Mojo prije samih upisa i 9. generacije polaznika na Fitnes učilištu.

Mare-i-Dagy-200x300

1. Kako je nastao Mojo i tko je Mojo?
Većina velikih priča i projekata počinje na nekoj ležernoj kavi. Takva je stvar i s Mojom. Jedno lijeno popodne javila se ideja o osnivanju udruge koja će za cilj imati promicanje drugačijeg lifestylea i kulture. Dagmar Rohr & ja, Marija Andrijašević, su osobe koje stoje iza Moja, povele su se za idejom: Budi promjena koju želiš vidjeti. Zdravlje, trening, pozitivan stav prema životu te stručnost; sve na jednom mjestu. Okupljajući velike znalce fitnessa na jednom mjestu u jednom ambijentu kao što je morska obala, želimo pobuditi, vratiti ili obnoviti Mojo kako bi svi bili spremni za novu sezonu i izazove.

2. Teško je naći dvoje ljudi koji se idealno slažu poslovno i privatno. Vas dvije ste oličenje tima. Kako ste shvatile da možete tako funkcionirati?
Onaj trenutak kad shvatite kako s osobom možete komunicirati i pogledom znate kako se možete upustiti u privatne i poslovne avanture. Ljepota našeg odnosa je ta što smo naše “različitosti” prigrlile i rasporedile posao. Dagmar (kako i dolići njenom njemačkom porijeklu) zadužena je za papirologiju, ugovore, rooming liste, transfer liste, bookinge, web, afterpartyje, a ja sam zadužena za angažiranje prezentera, sastavljanje programa i rasporeda, sponzore, sastanke, medije, vođenje programa. Recimo kako sam ja osoba na sceni, a Dagmar osoba ”behind the scene” koja se brine da sve funkcionira besprijekorno. Postoji još nekoliko zaduženja koje obavljamo zajednički. Dakle naša različitost je naša prednost. Privatno imamo puno zajedničkih interesa, sport, putovanja, izlasci i naravno prijateljska podrška i uvažavanje.

3. Koliko je projekata do sada odrađeno?
Najveći projekt kojeg Mojo odrađuje je definitivno Fitness & aerobic camp. Projekt na kojeg smo izuzetno ponosne jer zahtjeva logistiku i dobru organizaciju. Počevši s transportom prezentera, a ove godine nam dolaze iz Koreje, Španjolske, Italije, Slovenije, Grčke, Srbije…., njihovog smještaja, dopreme rekvizita, sponzori…. Željeli smo s ovim projektom probuditi uspavanu regiju u kojoj se nije dugo ništa događalo ovakvog karaktera.
Mojo je odradio dvije Adidas konvencije, nekoliko aerobic maratona, a nastavljamo i s nizom evenata Mojo & fitness friends gdje nam u goste dolaze 1-2 međunarodna prezentera. Ovakvih evenata će biti zasigurno sve više. Uglavnom Mojo ne miruje tijekom cijele godine ?

4. Da li je u početku bilo teško naći sponzore, sudionike, kakva je bila posjećenost?
Svaki početak je težak. Znate onu ‘da sam znao što me čeka nikad se ne bi upustio u to’. Međutim imali smo nesebičnu podršku naših prijatelja koji su nam pomagali savjetima, kontaktima, prezentacijama …. Naravno iz godine u godinu raste iskustvo te tako raste i Mojo. Projekti napreduju, a greške se ispravljaju. Pošto surađujem dosta s medijima, lakše je bilo sponzorima prezentirati projekt. Prepoznata je njegova vrijednost tako da su neki od njih s nama od samog početka kao što su: Adidas, Almagea, Pro Sport & Mivela, Red Bull, PhD, Dukat fit….

5. Što možemo očekivati ove godine u Vodicama?
Ove godine je 10. jubilarni Fitness & aerobic camp. Ove godine imamo 20 ponajboljih međunarodnih i domaćih prezentera,masterclassova gdje će svak naći nešto za sebe, od pilatesa, yoge, funkcionalnog treninga, stepa, dancea, zumbe, stretchinga, body weight-a .
Treneri i instruktori će refresh-at svoje znanje, vidjeti neke nove stvari, porazgovarati s prezenterima, profesorima, a možda neki imaju i svoje mentore među prezenterima.
Vježbači će odraditi kvalitetne i sigurne treninge, a tu je i nezaboravni party čija je tema Tropic (palme, šarenilo, cvjetići ,….)

mojo-grupe-300x200

6. Oni koji još nisu stavili kamp u svoj kalendar, što im možete poručiti vezano uz prijavu, koliko vremena je još ostalo, mjesta….i za kraj par riječi?
Svima koji se nisu prijavili svakako bi preporučili da to učine čim prije. Nešto mjesta još ima, a oni koji su došli i posjetili kamp mu se svake godine vračaju. Jedinstven spoj struke, profesionalaca, različitih programa i sve smješteno u prekrasnom ambijentu u Vodicama.
Za sve potrebne informacije posjetite našu stranicu www.fitaerobic-camp.com. Dagmar & ja vam stojimo na raspolaganju.

Mojo Crew is bringing world to you

prijavi se za blog
blog prijava na newsletter

Autor bloga

Marija Jurina, mag. cin.

Magistra kineziologije sa usmjerenjem fitnes. Od početka studija je demonstrator na kolegiju Aerobika te se uz studij usavršava na raznim fitnes konvencijama i kongresima u Hrvatskoj i izvan granica te radeći u fitnes centrima. Nakon što je diplomirala dobiva naziv vanjskog suradnika na Kineziološkom fakultetu za aerobiku i grupne programe, Stručnom studiju za izobrazbu trenera u Zagrebu te predavača na Fitnes učilištu na odjelu za edukaciju instruktora grupnih programa uz glazbu. Privatni trener, trener raznih grupnih programa te certificirani WalkExercise, TRX i FloDance trener sa praktičnim iskustvom jedanaest godina.

Povezani blogovi