fbpx

Stručan tim učilišta iskoristite kao vlastitu odskočnu dasku – Tomislav Skoko

Tomislav je još jedan u nizu koji je hobi odlučio prenamijeniti u zanimanje. Kako on kaže nakon posla dolazi vrijeme za njega, kad stavlja osmjeh na lice. Dugo je birao gdje će se educirati i ipak se odlučio za Fitnes učilište. Zašto voli bodybuilding i kardio fitnes saznajte u nastavku.

1. Tomislave, kako je odabir pao na Fitnes učilište?
Slobodno vrijeme provodim u meni vrlo dragom GYM-u, amaterskoj bodybuilding udruzi. Svi ti kvalitetno provedeni sati treninga su osim svog prvotnog cilja psiho-fizičkog zdravlja i zadovoljstva očito imali skriveni cilj. Uputiti me u izbor cjeloživotne karijere. S obzirom na moje selektivne osobine vrlo brzo sam od svih ponuđenih edukacija fitnes instruktora izabrao Fitnes učilište.

2. Od svih metoda treninga koje se prolaze na edukaciji koja je predstavila izazov?
Moram pohvaliti metode treninga koje se prolaze na Fitnes učilištu. Smatram ih zaista suvremenim. Najveći izazov mi je definitivno bio intervalni kardio trening. Nakon temeljitih predavanja i napornog praktičnog dijela nastave odlučio sam se posvetiti proučavanju te metode. Poučen vlastitim iskustvom preporučujem ga svakoj individui koja želi povećanu potrošnju kalorija i iza treninga te efikasan razvoj anaerobnih sposobnosti.

3. Zašto bodybuilding?
Jednostavno sam imao želju probati. Mogu vam reći da se ta proba odužila, a moja želja za napretkom i obrazovanjem u tom smjeru sve više raste. Osim zdravlja, odličnog izgleda i zavidnog nivoa snage, svakim danom napredujem u samokontroli i postizanju unutarnjeg mira, sreće i zadovoljstva.

4. Što ti je izazov u treningu s vježbačima?
Educirati vježbače i pomoći im na optimalan način postići maksimalne rezultate. Uspjeh ne dolazi preko noći. Uspjeh zahtjeva određeno vrijeme, genetske predispozicije, pravilnu prehranu te balans privatnog i poslovnog života. Trebate osjećati zadovoljstvo sa svime što radite i sa zadovoljstvom se natjecati s jedinim suparnikom koji vam se suprotstavlja iz dana u dan – s vama samima.

5. Kakvi su tvoji planovi za fitnes?
Trening u teretani nije samo puko dizanje utega, već znanost. Moderan način života pun stresa uzima danak i više nego ikad ljude tjera da misle na sebe i svoje zdravlje. Posao trenera svakim danom postaje sve kompleksniji. Edukacija, specijalizacija te informiranost o svim relevantnim istraživanjima treninga, prehrane i regeneracije su dio moga plana.

6. Što bi poručio polaznicima Fitnes učilišta?
Vjerujem da samim tim što se nalaze u programu Fitnes učilišta imaju viziju svoje budućnosti te određena očekivanja. Poučen vlastitim iskustvom mogu im poručiti da se nalaze na pravom mjestu. Mlad, energičan i stručan tim učilišta iskoristite kao vlastitu odskočnu dasku.
Ako želite kontaktirati s Tomislavom možete mu se javiti na ove načine.

Mail : [email protected]
Gsm: +385958567813

prijavi se za blog
blog prijava na newsletter

Autor bloga

Marija Jurina, mag. cin.

Magistra kineziologije sa usmjerenjem fitnes. Od početka studija je demonstrator na kolegiju Aerobika te se uz studij usavršava na raznim fitnes konvencijama i kongresima u Hrvatskoj i izvan granica te radeći u fitnes centrima. Nakon što je diplomirala dobiva naziv vanjskog suradnika na Kineziološkom fakultetu za aerobiku i grupne programe, Stručnom studiju za izobrazbu trenera u Zagrebu te predavača na Fitnes učilištu na odjelu za edukaciju instruktora grupnih programa uz glazbu. Privatni trener, trener raznih grupnih programa te certificirani WalkExercise, TRX i FloDance trener sa praktičnim iskustvom jedanaest godina.

Povezani blogovi